Stokes Chili Jam Toast

Brie on Toast with Chilli Jam

Vad du behöver:

Två skivor rostat knaprigt bröd
Krämig brieost
Stokes Chilli Jam


Rosta brödet så det är varmt och fördela den skivade brieosten på brödet (kan in i ugn någon minut så att osten blir mjuk och varm). Lägg på Stokes CHILI JAM och njut med ett glas rött framför brasan i vintertid!

Publicerad: 2013-10-23

BRIANNAS Ceasar-dressing med grillade/stekta räkor!

Grillade tigerräkor i Briannas Ceasar-dressing!
Recept från: Bob Kaufman

Bob is a retired Deputy Sheriff from Atlanta, Georgia. These days he has a part time business manufacturing nametags for law enforcement and says, “I have been doing this since I was in my late teens and have thoroughly enjoyed it ever since.” Regarding his inspiration for this excellent recipe Bob said, “I had a few glasses of wine the night I came up with the recipe for the shrimp with the Asiago Caesar dressing. I used my wife as a guniea pig and it turned out to be delicious!”

Du behöver:

•1/3 flaska av BRIANNAS Asiago Caesar Dressing
•1/4 fint skivad färsk vitlök
•1 tsk fint hackad oregano
•1 tsk fint hackad rosmarin
•2 tsk sour cream
•3 droppe stark chilisås
•2 gnutta vitt vin
• 0,5 kg skalade tigerräkor
GÖR SÅHÄR:

1. Fräs alla ingredienser i en låg- till mediumvärmd stekpanna i 3-5 minuter tills såsen börjat att koka. Stäng av och täck med lck. .
2. Grilla eller stek räkorna (kan också grillas över hickory och mesquiteträ) tills de är rosa.
3.Ta räkorna och lägg i en djupare tallrik..
4.Täck räkorna med såsen och garnera med färsk persilja!

http://www.briannassaladdressing.com/recipe/charcoaled-shrimp-in-asiago-caesar-sauce/

Publicerad: 2013-10-10

Briannas Black Bean Salad

1   can black beans (drained)
2 ears roasted/grilled corn (cut from cob)
½ cup red onion (finely chopped)
½ cup chopped sweet red bell pepper
1 avocado cut into chunks
1 cup cilantro
1 12 oz. bottle BRIANNAS Chipotle Cheddar Salad Dressing *

Combine all ingredients and toss with BRIANNAS Chipotle Cheddar dressing. Refrigerate overnight before serving. Makes a great side dish for grilled meats.

Publicerad: 2011-04-07