Storbritannien/ Belvoir Fruit Farms


Blevoir Fruit Farms producerar underbara cordials, lemonader och fruit crushes på en familjeägd gård sedan flera årtionden tillbaka i Lincolnshire countryside, England. Mary Manners, fru till John Manners som startade företaget, började att tillverka egna cordials (safter) i hemmaköket på gården på 70-talet. Det växte enormt mycket fläder som hon började att pressa och tog då fram den fläderlemonad som Belvoir är vida kända för idag!

1980 började Belvoir Fruit Farms att sälja cordials till det stora antalet besökare som sedan många år besökte Belvoir Castle, ett slott mycket nära familjegården och odlingarna. Storsäljaren då och än idag är fläderdrycken som handplockades på gården och blandades i stora kar med vatten, socker och citron.

1984 grundades företaget av Lord Manners och idag driver familjemedlemmarna vidare företaget med samma anda och passion som för 40 år sedan!

Belvoir använder idag samma metoder för att producera sina ljuvliga drycker trots att de idag exporterar världen över! De använder det lokala källvattnet tillsammans med pressning och kokning av färska blommor, frukter och kryddor. Detta företg kompromissar inte på kvaliteten och garanterar naturliga drycker utan några som helst tillsatser!

Belvoir har idag breddat sitt sortiment enormt och lyckas ändå hålla samma toppkvalitet på samtliga produkter! Vi är väldigt glada över att få arbeta med detta företag!

Leverantörens hemsida:
Belvoir Fruit Farms