·         8 hela Avokador

·         Olivolja

·         Stubb’s BBQ Rub

·         Stubb’s Spicy BBQ-Sås

·         500g färdigsskalade räkor

·         450g Monterey Jack ost

·         8 skivor bacon (hackas i bitar och steks).

Så här gör du:

  1. Förbered grillen för medelvarm direkt värme. (150-200 grader ).
  2. Dela avokadon på hälften och ta ur kärnan. Gör några djupa hack i avokadon men inte så djupt så det bryter igenom skinnet.
  3. Täck insidan av avokadon med ett tunt lager olivolja och krydda lätt med Stubb’s BBQ Rub. Gör samma sak med räkorna.
  4. Grilla räkorna i cirka 2 minuter per sida. Täck dem sedan med Stubb’s Spicy BBQ-sås och grilla sedan 2 minuter till. Ta av från grillen och dela i bitar. Sätt dem sedan åt sidan.
  5. Grilla avokadon på medelhög värme med den platta sidan nedåt. Grilla i cirka 5 minuter eller tills du har fått en fin svärta på insidan av avokadon.
  6. När avokadon fått sin svärta, vänd dem och fyll dem med räkor och ost. Tillaga i ungefär 5 minuter till eller tills osten har smält.

Lägg på det stekta baconet över den smälta osten. Osten håller baconet på plats. Om du har några överblivna räkor – lägg dem på toppen av avokadon. Ta av från grillen och servera.