test

GastronomiLeverantörens Anklevertoast

Ett spännande gourmetrecept som vi har haft undangömt i mer än 10 år! Nu känns det mer passande än någonsin att få presentera denna läckra förrätt med anklever från vår äldsta leverantör Ducs de Gascogne.

Produkter som ingår:

Du behöver:

  • Anklever 65g
  • 8st fikon i sockerlag
  • 1tsk balsamico eller fikonglaze vi rekommenderar: 2006G200, 2006G430 eller K0902
  • 4st skivor rostat bröd
  • Sallad
  • Valnötter

Gör så här:

  1. Dela anklevern med sytråd i fyra ringar.
  2. Rosta brödet och bred på rikligt med smör innan det svalnar. Skär av kanterna och gör två trekanter av varje skiva.
  3. Lägg brödet på en salladsbädd.
  4. Lägg ankleverskivor över.
  5. Garnera med fikon i sockerlag, balsamico/fikonglaze och valnötter.
  6. Servera.
Smaklig spis!
0
Din varukorg