STÄNG

HANDLA RECEPT FILMER FILMER BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Upptäck och inspireras av god smak från GastronomiLeverantören!

Sök!
Generic filters
Typ av mat:
Typ av Måltid
Nyckelord:

Pumpapaj med Monty Bojangles Pistagetryfflar

Originalrecept av: Monty Bojangles
Tillagningstid 1 t 45 minuter
Måltid Efterrätt
Kök Engelskt
Portioner 12 bitar

Utrustning

  • Ugn
  • Mixer
  • Potatisstöt
  • Bakform

Ingredienser
  

  • 500 g Pumpa
  • 1 Burk Kondenserad mjölk (410g)
  • 2 st Ägg
  • 175 g Farinsocker
  • ½ tsk Malen kanel
  • ½ tsk Malen ingefära
  • ½ tsk Malen muskotnöt
  • ½ tsk salt
  • 350 g Smördeg söt
  • 200 g Monty Bojangles Pistachio Marooned chokladtryffel

Instruktioner
 

Förberedelser:

  • Förvärmugnen till 200 C.
  • Vispa upp äggen
    2 st Ägg
  • Klä en en räfflad bakform med smördegen och grädda i ugnen tills den fått en fin gyllenbrun färg.
    350 g Smördeg söt

Tillagning:

  • Skär upp pumpan, ta ur frön och trådiga bitar. Skär upp i mindre bitar och lägg i en kastrull med vatten och låt sjuda i 30 minuter.
    500 g Pumpa
  • Häll av vattnet och ta ur den kokta pumpan. Mosa med med en potatisstöt.
    500 g Pumpa
  • Blanda pumpa, salt, farinsocker, muskot, kanel, ingefära, kondenserad mjölk och äggen i en stor skål. Mixa ingredienserna med mixer på medelhastighet.
    500 g Pumpa, 1 Burk Kondenserad mjölk (410g), 2 st Ägg, 175 g Farinsocker, ½ tsk Malen kanel, ½ tsk Malen muskotnöt, ½ tsk salt, ½ tsk Malen ingefära
  • Häll över ingredienserna i pajformen.
  • Smält chokladtryffeln i en kastrull och häll över innehållet över pajen.
    200 g Monty Bojangles Pistachio Marooned chokladtryffel
  • Grädda i ugnen i cirka 40 minuter.
  • Klar att servera! Smaklig spis.

0
Din varukorg