Tillbaka till receptsidan
Stubb's
Holiday Fruit Bruschetta
En fräsch och fruktig dessert eller förrätt med marinerade mango, körsbär och apelsiner, serverade på krispiga baguetteskivor med en len och fyllig vispgrädde smaksatt med stoutöl. Perfekt till sommarfesten!
Originalrecept från Stubb's. Detta recept har konverterats och översatts till svenska av GastronomiLeverantören. Originalrecept finns på: https://www.mccormick.com/stubbs/recipes/appetizer/holiday-fruit-bruschetta
Typ av kök:
Amerikanskt
Måltidstyp:
Förrätt
Receptanteckningar:
Tillagningstiden räknar med marinering.

Ingredienser:
- 3 st Mango (skalade och hackade)
- 3 st Stora Apelsiner (filéade)
- 1 st Hel baguette
- 1,25 dl Stubb’s Pork Marinad
- 2,5 dl Apelsinjuice
- 9,5 dl Rörsocker (turbinadosocker)
- Olivolja
- Vispgrädde
- Havrestout (eller annan stout)
Instruktioner
- 1Blanda Stubb's Pork Marinad, apelsinjuice och 2,5 dl socker i en stor skål. Tillsätt den hackade frukten (mango, körsbär och apelsinfiléer). Låt marinera i minst 2 timmar i kylen.
- 2Vispa grädden kraftigt med socker efter smak tills den blir fast. Tillsätt havrestout efter smak medan du vispar. Ställ i kylen.
- 3Sätt ugnen på 175°C. Pensla baguetteskivorna generöst med olivolja och rosta i ugnen tills de är gyllene och krispiga.
- 4Häll av frukten och separera mango och körsbär.
- 5Ta ut de rostade baguetteskivorna, toppa dem rikligt med mango- och körsbärsblandningen och klicka på grädden. Servera direkt.
Länkade Produkter
