När degen jäst till ungefär dubbel storlek, sprid ut mjöl över en plan yta och lägg på degen. Slå degen och pressa ut den till en rektangulär form, cirka 20x25cm stor.
Bred på marmeladen över hela ytan, strö över vinbär, valnötterna och mixkryddan jämnt över deg-ytan.
½ Burk Thursday Cottage Blodapelsinmarmelad, 75 g Vinbär, 75 g Valnötter, 1 tsk Mixed Spice
Börja rulla ihop degen från kortsidan till en korv och skär sedan upp den i bitar som är ungefär 20cm tjocka. Lägg bullarna med skärsidan uppåt på en bakplåt.
Sätt baklåten åt sidan i rumstemperatur i cirka 45-60 minuter och låt bullarna svälla ytterligare.
Under tiden som bullarna sväller, sätt igång ugnen på 200 grader (180 för varmluft).
Baka i ugnen i ungefär 20-25 minuter tills de fått en fin gyllenbrun färg.