Go Back Email Link

Rödbetssushi med getost och Belberry Fikon & Svartpeppar Marmelad

Originalrecept av: Belberry
Tillagningstid 30 minuter
Vilotid 30 minuter
Portioner 4 pers

Ingredienser
  

  • 4 st Rödbetswraps
  • 1 förp Getost
  • 1 förp Ruccola
  • 1 förp Vattenkrasse
  • 1 st Gurka
  • 1 st Äpple
  • 1 Förp Belberry Fikon & Svartpeppar Marmelad
  • 100 g Valnötter
  • Svartpeppar

Instruktioner
 

Förberedelser:

  • Skär upp gurkan i långa stavar.
    1 st Gurka
  • Skala äpplet och hacka i fina bitar.
    1 st Äpple

Uppläggning

  • Lägg ut dina rödbetswraps på en sushi-matta. Täck insidan med getost.
    4 st Rödbetswraps
  • Fyll sedan på med vattenkrasse och ruccola. Lägg på en handfull äpple & gurka i mitten av varje wrap. Till sist, lägg till valnötter och marmelad och krydda med svartpeppar efter smak.
    1 förp Getost, 1 förp Ruccola, 1 förp Vattenkrasse, 1 st Gurka, 1 st Äpple, 1 Förp Belberry Fikon & Svartpeppar Marmelad, 100 g Valnötter, Svartpeppar
  • Rulla ihop sushin med sushimattan. Tänk på att trycka åt hårt så du får en kompakt rulle.
  • Låt rullarna stå i kylen i cirka 30 minuter.
  • Innan servering, ta ut rullarna och skär upp i mindre bitar - servera!