Rödbetssushi med getost och Belberry Fikon & Svartpeppar Marmelad
Ingredienser
- 4 st Rödbetswraps
- 1 förp Getost
- 1 förp Ruccola
- 1 förp Vattenkrasse
- 1 st Gurka
- 1 st Äpple
- 1 Förp Belberry Fikon & Svartpeppar Marmelad
- 100 g Valnötter
- Svartpeppar
Instruktioner
Förberedelser:
- Skär upp gurkan i långa stavar.1 st Gurka
- Skala äpplet och hacka i fina bitar.1 st Äpple
Uppläggning
- Lägg ut dina rödbetswraps på en sushi-matta. Täck insidan med getost.4 st Rödbetswraps
- Fyll sedan på med vattenkrasse och ruccola. Lägg på en handfull äpple & gurka i mitten av varje wrap. Till sist, lägg till valnötter och marmelad och krydda med svartpeppar efter smak.1 förp Getost, 1 förp Ruccola, 1 förp Vattenkrasse, 1 st Gurka, 1 st Äpple, 1 Förp Belberry Fikon & Svartpeppar Marmelad, 100 g Valnötter, Svartpeppar
- Rulla ihop sushin med sushimattan. Tänk på att trycka åt hårt så du får en kompakt rulle.
- Låt rullarna stå i kylen i cirka 30 minuter.
- Innan servering, ta ut rullarna och skär upp i mindre bitar – servera!
Produkt/er som ingår:
-
Ostmarmelad fikon & svartpeppar30.00 /st