Croque madame med lax, getost, ruccola och dragonsenap
Ingredienser
- 4 skivor Lantbröd (som delas på mitten)
- 4 msk Clovis Dragonsenap
- 4 skivor Rökt lax
- 1 frp Färsk getost
- 1 st Rödlök
- Ruccola
- Smör
- 4 st Ägg
- Peppar
Instruktioner
Första brödskivan:
- Bred smör på undersidaan.
- Bred dragonsenapen på ovansidan och fortsätt med att lägga på getost, ruccola, rödlök och till sist en skiva rökt lax.
Andra brödskivan:
- Bred dragonsenap på undersidan.
- Bred smör på ovansidan.
Stäng smörgåsen och gör samma sak för alla 4 Croque madame.
- Rosta alla 4 Croque Madame på bägge sidor (cirka 3 minuter per sida) i en stekpanna, tills de är gyllenbruna och lägg upp dem på var sin assiett.
- Stek äggen, krydda med salt och peppar och lägg ett ägg på varje Croque Madame.
- Servera!