OM GASTRONOMILEVERANTÖREN

Gastronomileverantören är importör av delikatessprodukter från hela världen. Vi tycker att god smak är den bästa gåvan. Vårt mål är att leverera produkter av högsta kvalitet och med en under smak som ger krydda åt livet. Med största omsorg har vi valt ut alla våra produkter för fantastiska smakupplevelser. Vårt sortiment lagerförs i eget lager på natursköna Bjärehalvön varifrån vi dagligen leverar till våra matintresserade återförsäljare inom delikatess, presenthandel, restaurang, café mm.

BAKGRUND

Gastronomileverantören startades av Bengt Siltberg som har mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen och ett brinnande intresse för mat, matlagning och delikatesser som ger extra krydda åt livet.

 

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Gastronomileverantören kan även ta fram skräddarsydda lösningar för företagshandel. Önskar ni presentkorgar med utvalda produkter eller större volymer ur vårt sortiment? Vi är mycket flexibla, har stort lager och med vårt goda samarbete tillsammans med Europas bästa leverantörer av delikatesser tar vi fram den perfekta lösningen för ert företag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.