STÄNG

HANDLA OM OSS UPPTÄCK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×
Search
Generic filters

OM GASTRONOMILEVERANTÖREN

Gastronomileverantören är importör av delikatessprodukter från hela världen. Vi tycker att god smak är den bästa gåvan. Vårt mål är att leverera produkter av högsta kvalitet och med en under smak som ger krydda åt livet. Med största omsorg har vi valt ut alla våra produkter för fantastiska smakupplevelser. Vårt sortiment lagerförs i eget lager på natursköna Bjärehalvön varifrån vi dagligen leverar till våra matintresserade återförsäljare inom delikatess, presenthandel, restaurang, café mm.

HISTORIEN OM GASTRONOMILEVERANTÖREN

För 25 år sedan hittade kocken Bengt Siltberg fina patéer i Frankrike, lastade bilen full och satte igång att sälja. Bengt har tillsammans med hustrun Carina sedan dess letat upp unika delikatesser världen över. Under parollen GOD SMAK ÄR DEN BÄSTA GÅVAN har produktsortimentet ständigt utökats. En vacker, originell, cool eller på annat sätt utmärkande förpackning med ett högkvalitativt och utsökt innehåll har borgat för en fin försäljningsutveckling och idag har vi ca 1200 artiklar att erbjuda till våra matintresserade återförsäljare.

Vi innehar följande certifikat:

Våren 2019 beslutade Bengt och Carina sig för att det var dags att dra sig tillbaka och sålde företaget till Lena & Jörgen Jeppsson. Lena och Jörgen har varit verksamma i företaget i många år och har olika strängar på sina lyror. Lena har drivit redovisningsbyrå sedan 1991 och är ekonomen som genom alla år haft det övergripande ekonomiansvaret för GastronomiLeverantören. Jörgen har ett förflutet både som ägare av en livsmedelsbutik och som försäljningschef i olika branscher och har under de senaste åren varit operativ chef på GastronomiLeverantören. Lena och Jörgen är således väl förtrogna med företaget, kunder och sortiment och älskar god mat, kundkontakt och utmaningar. Med ambitionen att förvalta och utveckla det som Bengt och Carina har byggt upp, har Lena och Jörgen formulerat sin Vision:

"Vi ska förse den nordiska marknaden med unika produkter från hela världen av hög kvalitet, med god smak och i tilltalande förpackningar."

En smakfull present från GastronomiLeverantören gör dagen gladare och godare.

Card title

This is a wider card with supporting text below as a natural lead-in to additional content. This content is a little bit longer.

Last updated 3 mins ago

0
Din varukorg