STÄNG

HANDLA RECEPT INSPIRATION BILDBANK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Om GastronomiLeverantören

God smak är den bästa gåvan!

GastronomiLeverantören är en av Sveriges ledande grossister av delikatessprodukter till specialbutiker och food service. Under våra 29 år i branschen har vi tack vare vår erfarenhet och kunskap byggt upp ett brett och ständigt ökande sortiment av unika premiumprodukter av hög kvalitet. Gärna ekologiskt men framför allt utan tillsatser.

Vår styrka är ett heltäckande sortiment av delikatessprodukter i tider då de flesta företag önskar reducera antalet leverantörer. Vårt sortiment lagerförs i eget lager i Ängelholm, varifrån vi dagligen levererar till våra matintresserade återförsäljare. Våra kunder är allt från delikatessbutiker, caféer, restauranger och inredningsbutiker till blomsterhandeln och frisörer.
God smak är den bästa gåvan!

Våra varumärken:

Vi vet exakt vad vi letar efter när vi beslutar om vilka produkter som ska få ingå i vårt sortiment. Inte mindre än 88 leverantörer har passerat vårt nålsöga och kan stoltsera med att få vara en del av oss.

Lena & Jörgen

Det är vi som äger GastronomiLeverantören. Vi drivs av en stor passion för det vi gör och vi går till jobbet med ett leende. Vår vardag är fylld av god smak och arbetsglädje. Vi omger oss med duktiga och kreativa leverantörer, härlig personal och fantastiska kunder. Vi inspireras av människor och möten och vi blir glada när du hör av dig.

Känn dig välkommen att kontakta oss!

Jörgen Jeppsson

CEO / Owner

Lena Jeppsson

CFO / Owner

Vår personal

Fredrik Persson
Lagerchef/Inköp
Marcus Siltberg
Lager
Tobias Malmberg
Lager
Johanna Spetsmark
Produktkontroll
Kerstin Overgaard
Sälj
Yvonne Nilsson
Sälj
Viktor Nilsson
Marknadsföring/IT/Web-Admin

Certifikat

Här på GastronomiLeverantören jobbar vi aktivt med produktsäkerhet och säker livsmedelshantering. Vi är såklart certifierade för att du som kund ska känna dig trygg. Vi är också en ekonomiskt trygg samarbetspartner och innehar högsta kreditvärdighet.

Livsmedelscertifikat

LADDA NED PDF

Ekocertifikat

LADDA NED PDF

Certifikat Import EU

LADDA NED PDF

Socialt Engagemang

Vi brinner för människors lika värde och vi värnar om barn och ungas välmående och rätt till meningsfull sysselsättning.

0
Din varukorg