Blanda sojasås, hoisinsås,sesamolja, ingefärasaft och chili vitlökssås i en skål och vispa ihop. Ställ åt sidan.
240 ml Sojasås, 2 msk Hoisinsås, 2 msk Belvoir Farm Ginger Cordial, 2 msk Chili -& vitlökssås
Hetta upp olivoljan i en panna påmedelvärme. Tillsätt svampen, en nypa salt och peppar, blanda ihop och bryn i 5minuter, eller tills att svampen börjar få färg på kanterna.
Salt & peppar efter tycke och smak, 330 g Champinjoner
Tillsätt vitlök, ingefära, det vita av vårlöken, sellerikol och ½ av såsen i pannan och rör om. Bryn i 2-3minuter, eller tills att sellerikolen börjar mjukna. Tillsätt riset och resten av såsen och värm upp under omrörning.
2 msk grön & vit vårlök, 4 buntar sellerikål, Skivade vitlöksklyftor, 1 st Färsk ingefära
Precis innan servering, tillsätt koriander, det gröna av vårlöken och sesamfrön.
Sesamfrö efter tycke och smak, 2 msk grön & vit vårlök