ANDRÈSY CONFITURES

ANDRÉSY CONFITURES
I utkanten av Paris hittar vi en av Frankrikes mest kända producent av högklassig marmelad med flera välkända nationella och internationella varumärken. Marmeladen kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50 kg frukt och rörsocker per kokning och får på så vis en naturlig smak och färg som lämnar fabriken med en jämn och högklassig kvalitet.

Under efterkrigstiden började Andrésy att att göra sylt och marmelad i hushållets kök och sålde i områdets så kallade ”confituriers”. Detta var en tid då kvinnor för första gången började att arbeta utanför hemmen. Andrésy arbetar än idag väldigt hårt för att kvinnor ska komma ut på arbetsmarknaden.

Andresy drivs alltså än idag av en och samma samma familj men har givetvis utökat personalstyrkan avsevärt då Andrésy idag har fem olika fabriker där det produceras marmelad. Andrésy drivs idag av Devos, tillsammans med sin far Gerard Cassan, två personer som ger företaget anda och karaktär genom sin passion för verksamheten och familjen.

Gastronomileverantören
  • Varukorgen

  • Underkategori:

  • Filtrera efter pris: