STÄNG

HANDLA RECEPT INSPIRATION BILDBANK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Upptäck och inspireras av god smak från GastronomiLeverantören!

Typ av mat:
Typ av Måltid
Nyckelord:

Atkins & Potts dressingar är utmärkta för många olika rätter! Nedan listar vi några serveringstips som gör sig extra bra med två av deras dressingar:
Caesardressing och Wasabi & Limedressing!

Caesardressing

Klassisk Caesarsallad:

En självklar favorit. Gör din version av en klassisk caesarsallad med dina egna favoritingredienser som exempelvis: sallad, parmesan, kyckling, anjovis, krutonger, krispig bacon – men glöm inte att toppa det hela med Atkins & potts fantastiska caesardressing.

Lax -& avokadowraps:

Flinga tillagad lax efter tycke och lägg i en skål med med skivad eller tärnad avokado, tillsätt lite färsk citronjuice och en rejäl klick caesardressing. blanda ihop ingredienserna och fyll i en tortillawrap. Utsökt!

Använd som dip:

Självklart går det utmärkt att använda caesardressingen som dip med! Vi rekommenderar den som dip till grillad kyckling eller skaldjur/fisk. Gör sig även gott till klyftpotatis!

Wasabi & Lime Dressing

Enkel sallad

Stek lite avokado, squash och paprika och mixa i en skål med lite peppriga ruccolablad och höll över ordentligt med Wasabi & Limedressing för en lite hetare men smakfull sallad.

Klassisk sallad

Även denna dressing gör sig gott med skaldjur! Prova med en krabbsallad eller om skaldjur inte är din grej, testa med en klassisk kycklingsallad.

Använd som dip

Precis som den klassiska ceasardressingen så gör sig Wasabi Lime-dressingen gott till grillat, grillad lax och kycklingkebab!


0
Din varukorg