Dipsåser för allt som går att dippa!
Pommes, chips, vietnamesiska vårrullar och krispiga fräscha grönsaker är klart länkade med att serveras med någon form av dipp. Använd flytande örter i dippsås, majonnäs, pesto och kombinera örterna fritt enligt ditt tycke!
Instruktioner
Dragonmajonnäs
- Blanda 3 matskedar med din favoritmajonnäs med 1 matsked flytande Oregano. Testa också att blanda chili, vitlök eller kanske basilika!
Ruccolapesto med ramslök
- Mixa ruccola med lime, mandlar, olivolja, riven ost, flytande ramslök. salt & peppar för att göra en härligt krämig ruccolapesto.
Dippsås med Dillsmak
- Blanda 3 matskedar gräddfil med 2 matskedar flytande Dill och 2 matskedar flytande Vitlök. Perfekt fredagsmys-dippsås!
Dippsås med Rosmarin & Timjan
- Blanda 3 matskedar gräddfil med 2 matskedar Flytande Rosmarin och 2 matskedar Flytande Timjan.