STÄNG

HANDLA RECEPT INSPIRATION BILDBANK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Upptäck och inspireras av god smak från GastronomiLeverantören!

Typ av mat:
Typ av Måltid
Nyckelord:

Olivolja ligger oss varmt om hjärtat!

Att välja olivolja kan jämföras med att välja vin. Olivsort, land, område, jordmån, skörd, produktionssmetod – allt påverkar smak och kvalitet. Den första pressningen av olivolja ger den bästa oljan dvs extra virgine. Extra virgine olja pressas fram av färska oliver högst ett dygn efter plockning vid max 30 grader – så kallad kallpressning.

Kallpressning av olivolja är en kemikaliefri process, det innebär i sin tur att mycket smak, vitaminer och antioxidanter är bevarade i extra virgine olja.

Vi på Gastronomileverantören säljer endast extra virgine olivoljor med välbalanserade och tydliga smaker. Tänk på att en olivolja bör konsumeras inom 2-3 månader efter öppnande. Olivolja som exponeras för ljus ändrar färg och smak. Förvara därför alltid din olivolja torrt och svalt och ej i direkt solljus.

Vill ni veta med om våra olivoljor? läs mer under respektive produkt i butiken där vi kontinuerligt fyller i information. Under fliken Övrigt på olivoljorna kan ni hitta mer information om land och område, smaker, olivsorter och trevlig serveringstips! Ni hittar direktlänkar till några utvalda olivoljor ur vårt sortiment nedanför.

Mycket nöje!


0
Din varukorg