Pumpapaj med Monty Bojangles Pistagetryfflar
Utrustning
- Ugn
- Mixer
- Potatisstöt
- Bakform
Ingredienser
- 500 g Pumpa
- 1 Burk Kondenserad mjölk (410g)
- 2 st Ägg
- 175 g Farinsocker
- ½ tsk Malen kanel
- ½ tsk Malen ingefära
- ½ tsk Malen muskotnöt
- ½ tsk salt
- 350 g Smördeg söt
- 200 g Monty Bojangles Pistachio Marooned chokladtryffel
Instruktioner
Förberedelser:
- Förvärmugnen till 200 C.
- Vispa upp äggen2 st Ägg
- Klä en en räfflad bakform med smördegen och grädda i ugnen tills den fått en fin gyllenbrun färg.350 g Smördeg söt
Tillagning:
- Skär upp pumpan, ta ur frön och trådiga bitar. Skär upp i mindre bitar och lägg i en kastrull med vatten och låt sjuda i 30 minuter.500 g Pumpa
- Häll av vattnet och ta ur den kokta pumpan. Mosa med med en potatisstöt.500 g Pumpa
- Blanda pumpa, salt, farinsocker, muskot, kanel, ingefära, kondenserad mjölk och äggen i en stor skål. Mixa ingredienserna med mixer på medelhastighet.500 g Pumpa, 1 Burk Kondenserad mjölk (410g), 2 st Ägg, 175 g Farinsocker, ½ tsk Malen kanel, ½ tsk Malen muskotnöt, ½ tsk salt, ½ tsk Malen ingefära
- Häll över ingredienserna i pajformen.
- Smält chokladtryffeln i en kastrull och häll över innehållet över pajen.200 g Monty Bojangles Pistachio Marooned chokladtryffel
- Grädda i ugnen i cirka 40 minuter.
- Klar att servera! Smaklig spis.
Produkt/er som ingår:
-
Pistachio Marooned chokladtryffel40.00 /st