Tortillapizza
Smaksätt pizzan med flytandeörter både före och efter att den tillagats i ugnen. Eller varför inte användaflytande örter på takeawaypizzan?
Ingredienser
- 2 st Små tortillabröd
- 1 st Paprika
- 2 msk Tomatpuré
- 1 st Rödlök
- 1 st Mozzarellaboll
- 2 tsk Northern Greens Flytande Oregano
- 1 näve hackade tomater
- Salt & Peppar
Instruktioner
- Hackalök och skär paprika och tomater i små bitar.
- Läggtortillan på en plåt och fördela tomatpurén jämt över pizzorna, lämna ca 1 cm runt kanterna.
- Toppapizzan med små bitar mozzarella och ringla över flytande oregano.
- Gräddai 200 grader tills att osten smält.
Tips:
- Variera pizzan med valfri topping som du gillar: t ex svamp, ädelost, flytande timjan,flytande oregano!