STÄNG

HANDLA RECEPT INSPIRATION BILDBANK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Upptäck och inspireras av god smak från GastronomiLeverantören!

Typ av mat:
Typ av Måltid
Nyckelord:

Heta Veganska Tacos

Originalrecept av: Nomu
Relaterade nyckelord Nomu, Nomu Spanish Rub
Tillagningstid 1 timme 30 minuter
Måltid Huvudrätt
Kök Vegan
Portioner 4 pers

Utrustning

  • Kastrull
  • Stekpanna
  • Ugn

Ingredienser
  

  • 1 msk E.V Olivolja
  • 1 st Rödlök, finhackad
  • 1/2 st Gul Paprika, fint tärnad
  • 2 st Vitlöksklyftor, krossade
  • 1 msk NOMU Spanish Rub
  • 1 tsk het chillipulver
  • 2 msk tomatpuré
  • 400 g hackade tomater
  • 400 g svarta bönor, avrunna och sköljda
  • 400 g kidneybönor, avrunna och sköljda
  • 1 tsk socker
  • Havssalt och svartpeppar efter smak

FÖR SERVERING:

  • 8-10 st Tacoskal
  • 1-2 st Avocado
  • Kokosyoghurt
  • Färsk Lime
  • Koriander, hackad

Instruktioner
 

  • Hetta upp olivolja i en stor kastrull och fräs löken tills den är mjuk och genomskinlig (7-10 minuter). 
  • Tillsätt gul paprika och vitlök och fräs ytterligare 2 minuter tills deär mjuka. 
  • Tillsätt Spanish Rub och chili, fräs i ytterligare 2 minuter.
  • Tillsätt tomatpuré, hackade tomater och avrunna svarta bönor och kidneybönor. Rör om väl och tillsätt socker och smaka av med salt och svartpeppar. 
  • Täck med lock och kokai 30 minuter på låg-medelvärme tills blandningen har reducerats till en tjockoch läcker konsistens.

Servering

  • Servera varm medugnsrostad tacos (ställ in tacos i ugnen i 5 minuter på 180°C tills den är knaprig), en klick kokosyoghurt, skivad avokado, lite färsk koriander och limejuice.

0
Din varukorg